12.07.2012

The Noisettes are back




Una dintre trupele mele preferate revine in atentia publicului cu un nou material discografic intitulat "Contact". Data de lansare a albumului este 27 august iar pentru a ne starni interesul si totodata pentru a-si arata suportul fata de echipele olimpice ale tarii mama - UK, The Noisettes au lansat primul clip intitulat sugestiv Winner.



In ritmuri de indie-rock si funk, incep sa-mi misc umerii pe beaturile acestui power-single! Pe fondul unei partide de poker intre cantareata, un Indiana Jones cu un ochi de argint si o doamna de societate in etate, totul e pus la bataie. Avem parte de multe prim planuri cu trupa si cativa dansatori imbracati aidoma soldatilor Reginei Rosii din Alice in Wonderland. Nu am putut sa trec peste miscarile carismaticei Shingai, care sunt absolut "precious"!

Rochia rosie pe care o poarta la masa de joc, coafura si mai ales privirea ei denota un fler si o atitudine classy ce ne dezvaluie o femeie pe deplin increzatoare in "cartile" ei.



Nu stiu voua, insa mie mi-a facut ziua!! Abia astept sa ascult albumul!
Single-ul a fost urcat pe pagina oficiala de Facebook a trupei pentru a fi downloadat for free. Check it out here.

Pentru mai multe detalii despre ultimul album The Noisettes, va recomand recenzia: Recomand album The Noisettes "Wild,young hearts"

Enjoy it like a winner!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu