08.07.2012

Keep an "I" ON pt. 3hree



 Salutare! Dupa un weekend in care manierele si-au luat vacanta iar ochii mei s-au desfatat cu "domnisoare elegante" in decapotabile cantand "Meneaito!!" si salutand precum Regina Marii Britanii, zic sa dam drumul la a.c. si sa lasam suntele sa ne hraneasca!! @##$% Inghitim in sec dupa RMA si ne punem servetul la gat pentru o portie de muzica buna.

  Plan B - iLL Maners

 Aminteam de maniere, la mare cautare zilele astea, va propun un set ghimpos: maniere bolnave ca aperitiv. Plan B sau Ben Drew e un rapper londonez, cantautor, actor si director de film, ajuns la cel de-al 3-lea album de studio. De pe coloana filmului cu acelasi nume, realizat de el insusi, va prezint un single protest, scris ca reactie la revoltele din august 2011 din Anglia. Acesta reflecta perceptia artistului asupra "esecului societatii de a-si hrani tineretul defavorizat".

 

  Of Monsters and Men - Little Talks

 Daca aperitivul ne-a starnit pofta de mancare, "-et voilà, le premier plat". Vin din friguroasa Islanda, sunt o trupa indie-folk si datorita succesului acestui single au semnat cu Universal Group. Astfel USA s-a bucurat de o lansare de album apetisanta pe 3 aprilie, anul acesta. N-o sa-i auzim prea curand la radiourile noastre, insa e bine de stiut ca mai exista si oameni care apreciaza muzica buna ...acolo ...undeva ...in lumea asta mare.

 

  Shinedown - Unity

 Shinedown este o trupa de rock americana cu peste 10 milioane de albume vandute si 14 single-uri lansate. Ultimul este servit cu busuioc si sparanghel muzical ca fel principal astazi. Lansata pe 15 mai, piesa reprezinta "un mesaj de responsabilizare, perseverenta si inspiratia care cred ca vorbeste fanilor care au fost cu noi de la inceput, precum si celor care abia invata cine suntem".



  KidsOf88 - Tucan feat. Alisa Xayalith

 Pe baietii astia ii stiam electro new wave, petrecareti si nebuni pe ritmurile pieselor "My House" sau "Just a Little Bit", doar ca sa-i regasesc contemplativi si experimentali pe "Tucan". Piesa este primul single de pe al 2-lea album al trupei de neo zeelandezi si se afla pe locul 12 in NZ Singles Chart.

 

  Kat Graham - Put Your Graffiti on me

 Watch your neck cause it's about to be taged! Vrajitoare in "The Vampire Diaries", fata de coperta in reclame pentru Barbie, K-Mart si Fanta, dansatoare pentru Missy Elliott, Pharrell si Jamie Foxx, elvetianca de felul ei si pe deasupra cantareata, mmm desertul asta e bun-bun-yummy-yey!! Kat Graham debuteaza pe locul 4 in Heatseekers Albums Billboard. M-a amuzat urmatorul comentariu pe youtube: "This is Willow Smith in 10 years LOL".

 

 Published here.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu