18.05.2012

Taximetristul de joi

L-am gasit la tigara cu un altul.
Asta seara am impartit masina cu o colega si l-am intimidat cu discutiile noastre,printre picaturi de ploaie si zambete obosite de corporatisti ce suntem.
"-Multumesc. O seara buna!" si asta a fost tot.

Insa intr-o alta seara mai putin apatica,am intalnit un om cu un limbaj mai colorat decat treningul in care era imbracat. Prima data m-a intrebat ce e ala un proiector, vazuse o promotie pe un panou publicitar si se mira ce-i trebuie lui proiector? Mai bine isi ia un glob de cristal si ghiceste la fraieri in fata la Unirea. A urmat un set de intrebari despre serviciu, salariu si ce facem "noi" mai exact acolo(in cladirea de sticla). Apoi a inceput de-a dreptul cursa vesela.
A pornit prin a-mi spune cum a vazut-o pe una buna rau, mergea pe trotuar, parca astepta pe cineva, ce tate, ce cur, ce par lung, blond, mama, mama si cand s-a intors ce ten, ce muie avea. S-a apropiat de el si i-a cerut o cursa. Cand sa plateasca a zis s-o lase la banca sa scoata niste bani din cont ca nu mai are nimic pe card. Omu' nostru a dus-o, ea a intrat in banca, el a asteptat 5-10minute, ea s-a intors sa-i spuna ca nu vor astia sa-i dea bani ca in buletin e barbat dar de fapt ea acum e femeie(!??!!!).
Asa a descoperit-o el pe Naomi.

Au urmat diferite istorioare despre alte personaje de genul, curse tarzii in noapte, locuri dubioase, nume porno-bombastice, totul presarat cu expresii demne sa compuna un curcubeu plin de bijuterii la poale.

Ajunsesem pe la Dristor cand a inceput sa-mi spuna despre prietenul lui bun,Toni(y),care satul de facut masaje poponarilor din Bucuresti, s-a decis sa-si incerce norocul in Spania. A plecat si plecat a fost. A inceput sa umble prin diverse cercuri de pus la indoiala si si-a gasit un fraier cu bani care sa-l sustina. A stat cu el cat sa-l faca de toti banii si apoi si-a gasit o fata buna,straineza.
Cu gandul sa-si revina la normal, l-a lasat pe "papa" al lui si s-a intors acasa sa le prezinte "olandeza zburatoare", jumatatea nou gasita, parintilor lui. Se faceau planuri de nunta. Familia era incantata.
Soarele stralucea pe strada lui Toni(y) cand a plecat cu varul sau si unul dintre unchi la drum catre Timisoara. Pacat ca i-au gasit fara puls, aruncati intr-un copac, masina tandari. Un camion i-a lovit din plin.


P.s.: Si-acum stau si ma gandesc: chiar tot ce se duce invartindu-se ,se intoarce invartindu-se?!!


KÁRMA s. f. = Noțiune care desemnează o lege universală în virtutea căreia soarta oamenilor ar fi determinată de acțiunile lor din încarnările anterioare; fatalitate, destin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu