17.05.2009

Gargaritele au fost cele mai simpatice !!

Un weekend plin...de intamplari si oameni noi!!

Experimentul asta cu arborele genealogic a trezit in mine o gramada de intrebari. Am ajuns la concluzia ca nu-mi cunosc rudele,familia; a trebuit sa ma gandesc la ce parere am despre parintii mei(divortati),ce cred eu ca gandesc ei despre mine,ce stiu despre bunici,unchi,matusi,relatiile dintre ei. M-am trezit trist pe-o banca pe bulevard, inapt sa raspund. Am fost nevoit sa-mi amintesc evenimente...triste in mare parte si am ramas cu un gust amarui gandindu-ma ca mi-am luat persoanele cele mai apropiate ca si cum mi s-ar cuveni.

Am iesit la o bere cu "psiholoaga" si cativa prieteni de-ai ei. Am trecut de formalitati si am incercat sa fiu sociabil pe cat se poate de mult. Cei de fata nu erau adunati de ici de colo,un avocat,un student la drept,o masteranta in turism, oameni cu diplome. Dintr-o gluma intr-alta am observat ca unul dintre ei aducea a Solcanu . Prima data am crezut ca e la vrajeala si am intrat in hora; haide-o gluma haide doua dar dupa un timp mi s-a parut ca baiatu devenise cam insistent cu privirea. Nu stiam ce sa cred,toata seara fusese o mare gluma culturalizata; oare tipu era pe invers sau doar plin de el si vroia sa-mi testeze rezistenta nervoasa insistand pe un subiect tabu?
No ghini,ma sunasera alti prieteni si am decis sa mergem intr-un club . Pe drum ne-am mai imprastiat,unii obositi, si se face ca am ajuns doar cu Solcanu si o prietena de-a lui,C.. Faza deranjanta era ca baiatu avea in continuare glume-apropouri ce bateau intr-o directie "solcan-iana" si deja incepusem sa ma simt jenat avand in vedere ca acum eram in cercul meu de prieteni. Mi-am facut curaj si l-am intrebat daca e gay. Mi-a raspuns iritat, scarpinandu-se la pula "-Cum,coaie, sa fiu gay?". Tipa care era cu el incerca sa-mi faca semn. Ce sa inteleg? O alta tipa batu un apropo rautacios la adresa gay-ilor. Am tacut toti.
In Soviet , mixa DJ AND ,mixu bun,o prietena era fana, am dat si de alte cunostinte, ma simteam ca acasa,mi-am luat niste whisky si cand m-am intors la masa il aud pe "pretenul" spunand "-S-a intors papusel!" . Cativa preteni deja susoteau. M-am incruntat. Apoi C. imi cere nr.de tel.. Am intrebat-o "-Pt.cine?". Ea a zambit si m-a indeamnat sa raspund la intrebare. Huh ?! I-am zis ca daca e pt.ea, ok, dar daca e pt."pretenu", nici gand. A ras, dar "pretenu" chiar era pe serioase! La un moment dat imi amintesc ca a zis ca o sa-mi afle el cumva telefonu... WTF?! Mi-a ajuns. Nu's homofob dar baiatu' o luase pe aratura si nu vroiam sa fiu nevoit sa recurg la violenta. L-am luat de-o parte, i-am spus ca deja gluma nu mai era gluma, n-am nimic cu el din cauza orientarii sexuale, fiecare face ce vrea, cu cine vrea in patul lui! ...Daca ii tinusem insonul cu glumele o facusem doar de dragul amuzamentului,al situatiei. S-a uitat la mine putin iar apoi mi-a zis ca-mi interpretase gresit glumele . Cred ca incerca sa isi ascunda nesiguranta in spatele mastii asteia agresive. A tacut cateva momente dupa care si-a cerut scuze si mi-a zis ca sunt un tip cool. As fi vrut sa vorbesc cu el despre atitudinea lui dar chiar nu erau nici momentul si nici locul potrivite.
N-am mai stat mult, majoritatea a decis sa mergem intr-un club apropiat unde, surprinzator, am dat de...niste specimene. Summer boy himself era cel mai probabil fumat si in tartacuta lui se afla pe plaja ca altfel nu-mi pot explica bermudele inflorate care le purta. Sa vad un gras expunandu-si suncile pe plaja e una,ma mut pe un sezlong mai indepartat, dar sa il vad alaturi de summer boy intr-un numar patetic de striptease...ahh,just gross !! Puteam sa traiesc fara imaginea asta.
Eram constient ca oamenii din anturajul meu erau pestriti dar se pare ca unii erau de-a dreptul colorati. Unul mai cu mot atentase la beachparty-ul specimenelor, isi ridicase tricoul, era pe val,un mic surfer nocturn in jungla de beton,lumini si wati. Melodiile ii ajutau sa-si expuna talentul ("Fuck Martinez"). Era un adevarat rave al grotescului.
Apropo Evitati Temple !!
Prietena fana DJ AND "uitase" paharul plin ochi cu vodca lipit de mana din clubul precedent noroc ca eram aproape de ea ca mi se facuse sete.
Nu am rezistat mult in atmosfera "de vis" ce se infiripase in fata ochilor mei si am iesit. Credeam ca s-a terminat piesa dar ma inselasem. Piesa nu se termina pana nu canta doamna grasa.
Amicul surfer icni:
"-Ultima data cand am trecut p'aici stiam ca sunt in Ploiesti nu la tara. Acu' cre'ca'n stanga duce direct in Tatarani !!" (aplauze,cortina cade)

In concluzie:
Ploiestiu' n-are cluburi, frate. (nici site-uri n'am gasit pt cele existente)
Romania e inca homofoba si nu's putini cei care isi ascund adevarata sexualitate de frica sa nu fie marginalizati.
"Prostul nu e prost destul pana nu e si fudul!"


P.S.: Pledez vinovat la acuzatia de voyeurism . Am privit cu nerusinare doggy style-ul a 2 gargarite si pe deasupra le-am facut si poze.




Salve !!

2 comentarii:

  1. :|
    mah, ce sa zic..cu ce sa-ncep?! :))

    Stai linistit, daca m'ar intreba si pe mine cineva ceva legat de rude nici eu n-as stii foarte multe.
    Cat despre faza cu gay'ul ala, puteai sa faci la Fernando de la Caransebes =)) ..adica sa strigi in gura mare " Nu sunt gaaaaaaaaaay..se stie!!!! " :)))

    Am observat ca in oras..pauza cluburi. Naspa asa, ca e un oras mare, n-ar trebui sa lipseasca. Cu toate ca mie mi se rupe. I hate clubs.. Nu ma pasioneaza sub nici o forma, deci nu ma afecteaza lispa acestor cluburi sub nici o forma. :D

    Ce pervers esti...n-ai respect pt intimitatea gargaritelor, zau asa!!

    RăspundețiȘtergere
  2. *ca* Fernando nu " la " , mi scuzi :D

    RăspundețiȘtergere