26.05.2014

Cronicile Kefaloniene - ep.12: Un final si un nou inceput      Iata ca povestea verii lui 2013 a ajuns la final. Au fost 4 luni superbe alaturi de prieteni noi care mi-au devenit o a doua familie, alaturi de mii de turisti din tari diferite carora am incercat sa le facem vacanta un pic mai frumoasa. Am vizitat atatea locuri extraordinare: Lefkada, Zakynthos si mare parte din Kefalonia.        Sunt atat de multe peripetii si clipe de neuitat, care s-au intamplat de-a lungul verii, pe care am incercat sa le impartasesc cu voi in cele 11 episoade din asa numitele "Cronici Kefaloniene",  insa sunt si mai multe mici detalii, conversatii de la om la om si momente spontane care au construit legatura intre noi, cei din echipa de animatie a hotelului, pe care daca m-as apuca sa le astern aici nu mi-ar ajunge inca 11 postari.


      Vara mea s-a terminat cu o seara greceasca petrecuta in compania colegelor Rinata si Asia, a dansatorilor si a trupei care ne-a cantat si ne-a incantat intregul sezon, si bine inteles al managerei hotelului si a familiei sale fata de care am un respect imens. Sunt niste oameni de nota 20.
      Nici nu s-a asternut bine praful pe urmele masinii cu care plec de pe insula ca si intru intr-o noua aventura. Urmeaza sa vizitez orasul Ioannina cu lacul  si moscheile sale renumite. Apoi calatoria ma poarta la arhicunoscutele manastiri de la Meteora. Vor urma Atena, Volos si Salonic. Sper sa gasesc timp sa impartasesc cateva idei cu voi intr-un viitor apropiat.
     Imi pare rau ca nu am inceput sa scriu despre toate experientele acestea mai devreme insa acum ce sa-i faci, mai bine mai tarziu decat niciodata. Vara asta o sa incerc pe cat se poate sa relatez la cald experientele traite.
 

      Acum vine timpul sa impachetez valiza caci momentul este in sfarsit aici. Ma voi intoarce pe insula Kefalonia pentru un nou sezon estival de neuitat. Va las in compania catorva fotografii din vacanta si va urez tuturor o vara frumoasa si plina de aventuri.

Pe ferry, lasand Kefalonia in urma.

Moschee in Ioannina

Pestera Perama, Ioannina

Lacul din Ioannina
Meteora

Pisici la Meteora 

Meteora 

Thessaloniki

O vara frumoasa tuturor!
B.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu