01.01.2014

Spiridusii lui Mos Craciun

La multi ani tuturor si un an nou fericit! Bine v-am regasit!! 

   A trecut ceva vreme de la ultima postare. Au trecut 4 luni extraordinare in insorita Grecie si nenumarate experiente ce m-au asteptat acasa. Una dintre ele v-o impartasesc astazi la inceput de an nou. O experienta frumoasa ce a avut loc in seara de 22 decembrie anul trecut si care a adunat prieteni laolalta, oameni cu sufletele mari si darnice.

   Asociatia Ajuta Oamenii Prahova , AEGEE-Ploieşti si Let's Do It, Romania din Jud. Prahova alaturi de Nicoleta Matei , Dinu Valentin, Latin Love Dance School, Rebel Cabaret, Alex Magicianul, Romeo Zaharia, corul liceului de arta Carmen Silva si invitatii lor s-au transformat in cei mai buni spiridusi ai Mosului ajutandu-l sa aduca spiritul Craciunului in inimile celor pe care ii iubim, mai ales copiilor care traiesc in adevaratul sens al cuvantului sarbatorile de iarna!

   In incinta restaurantului hotelului Best din Ploiesti a avut loc un eveniment caritabil in urma caruia fondurile stranse au fost folosite pentru a cumpara alimente, ornamente de brad, haine, jucarii si rechizite care au ajuns la Centrul de Plasament Filipestii de Targ si la alte centre din orasul Ploiesti.

   Mi-a facut o deosebita placere sa iau parte la acest eveniment in calitate de fotograf si sa surprind momentele frumoase ce au avut loc.Multumesc tuturor celor implicati si in special prietenului meu, Catalin, pentru dedicatia si perseverenta de care a dat dovada inca de la bun inceput in acest proiect. AICI gasiti cateva fotografii de la primul eveniment organizat de Asociatia Ajuta Oamenii, anul trecut, de Sfantul Nicolae.Mai multe fotografii puteti gasi pe pagina mea de Facebook: Beldi Photography.


Inca o data va doresc un an nou fericit si promit ca de azi inainte o sa ninga cu postari!

B. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu